Η εταιρία ΑΞΟΝΙΚΗ Χαντζόπουλος είναι εγκατεστημένη στην Αθήνα, στην περιοχή του Ασπρόπυργου και δραστηριοποιείται στην επισκευή και ανακατασκευή παντός τύπου αξόνων μετάδοσης κίνησης.

_O7M4323(1)

Από το έτος 1956 μέχρι σήμερα εξακολουθεί να παραμένει πρωτοπόρος στην κατηγορία των δραστηριοτήτων της. Η συνεχής ανταλλαγή πληροφοριών με κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο ικανοτήτων από το οποίο εσείς, μπορείτε να επωφεληθείτε.

Η εταιρεία ΑΞΟΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1956. Ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Θεόδωρος Χαντζόπουλος. Η εταιρεία πρωτοστεγάστηκε στην περιοχή του Βοτανικού στην Αθήνα, επι της Ιερά οδού, πλατεία Μαυρομάτη. Κύρια ενασχόληση της εταιρίας ήταν το εμπόριο και η επισκευή αξόνων μετάδοσης κίνησης, ανταλλακτικών σασμάν και διαφορκών.

Έχοντας περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς (Ιωάννης Χαντζόπουλος), η εταιρεία επεκτάθηκε στον τομέα της επισκευής. Για την επέκταση της επισκευής χρειάστηκε η δημιουργία μηχανουργείου και έτσι η εγκατάσταση μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο επί της οδού Κελεού στο Βοτανικό.

Το 2000 εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, η εταιρεία κρίνει απαραίτητη την επέκταση της και έτσι έχουμε μεταφορά της, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό στην Λεωφόρο Αθηνών 360, Δάσος Χαϊδαρίου.

Έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία στον τομέα αξόνων μετάδοσης κίνησης, η εταιρία ΑΞΟΝΙΚΗ εγκαθίσταται στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου, σε μια ιδιόκτητη νέα μονάδα.
Τα «ινία» της εταιρείας αναλαμβάνει πλέον η νέα γενιά, ο Θεόδωρος Χαντζόπουλος γιος του Ιωάννη Χαντζόπουλου, απόφοιτος του τμήματος μηχανολογίας μηχανικών του Πανεπιστημίου «Newcastle University» (Ηνωμένο Βασίλειο).
Πατέρας και γιος συνδυάζουν πολυετή εμπειρία γνώσεις και εκσυγχρονισμό κάνοντας έτσι την εταιρία ΑΞΟΝΙΚΗ να αποτελεί «ΣΤΑΘΜΟ» στον τομέα εμπορίου και επισκευής-κατασκευής αξόνων μετάδοσης κίνησης.

Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρίας